• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová frittata se špenátem a fazolemi

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Frittata má svůj původ v Itálii. Podobá se omeletě a dá se připravit na mnoho způsobů. V našem receptu můžete vyzkoušet bramborovou s fazolemi, špenátem, vejci a strouhaným parmezánem.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g brambory malé a vařené ve slupce
    • olivový olej
    • 200
      g fazole ve slaném nálevu červené
    • 4
      hrst baby špenát
    • 8
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhaný parmazán
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupejte a pokrájejte na kolečka. Ve velké pánvi rozehřejte 2–3 lžíce oleje, naskládejte brambory, osolte se, opepřete a opečte postupně z obou stran.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

2
K opečeným bramborám přidejte okapané fazole a krátce je opečte. Přidejte špenát a nechte ho zavadnout. V misce rozšlehejte vidličkou vejce, osolte je a nalijte do pánve. Pár brambor nadzdvihněte, aby se vejce dostala i pod ně. Frittatu opékejte na mírném plameni, jakmile začnou vejce od krajů lehce tuhnout i nahoře, přemístěte pánev do trouby pod rozpálený gril. Dvířka nechte otevřená a frittatu už jen krátce dopečte, aby vejce na povrchu ztuhla.

RADA: VIDEO, jak na domácí pizzu!

3
Hotovou frittatu posypte nastrouhaným parmazánem, rozdělte na porce a podávejte.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková Frittata

Hrášková Frittata

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Frittata

Frittata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené FOOD
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Brambory Fazole ve slaném nálevu Olivový olej Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Roláda  piškotová

Roláda piškotová

Šťavnaté kari kuře

Šťavnaté kari kuře

Slaný velikonoční dort (Torta Pasqualina)

Slaný velikonoční dort (Torta…

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Zbojnický salát

Zbojnický salát

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

77
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
32
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
29
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
23
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
21
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Lívanečky s jablíčkem -…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Bramborová buchta slaná
Bramborová buchta slaná
Bramborová frittata
Bramborová frittata
Bramborová frittata s chřestem
Bramborová frittata s chřestem
Bramborová hnízda
Bramborová hnízda
Bramborová jelítka Goja
Bramborová jelítka Goja
Bramborová kaše
Bramborová kaše
  • Recepty.cz
  • Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact