• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová frittata se špenátem a fazolemi

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Frittata má svůj původ v Itálii. Podobá se omeletě a dá se připravit na mnoho způsobů. V našem receptu můžete vyzkoušet bramborovou s fazolemi, špenátem, vejci a strouhaným parmezánem.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g brambory malé a vařené ve slupce
    • olivový olej
    • 200
      g fazole ve slaném nálevu červené
    • 4
      hrst baby špenát
    • 8
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhaný parmazán
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupejte a pokrájejte na kolečka. Ve velké pánvi rozehřejte 2–3 lžíce oleje, naskládejte brambory, osolte se, opepřete a opečte postupně z obou stran.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

2
K opečeným bramborám přidejte okapané fazole a krátce je opečte. Přidejte špenát a nechte ho zavadnout. V misce rozšlehejte vidličkou vejce, osolte je a nalijte do pánve. Pár brambor nadzdvihněte, aby se vejce dostala i pod ně. Frittatu opékejte na mírném plameni, jakmile začnou vejce od krajů lehce tuhnout i nahoře, přemístěte pánev do trouby pod rozpálený gril. Dvířka nechte otevřená a frittatu už jen krátce dopečte, aby vejce na povrchu ztuhla.

RADA: VIDEO, jak na domácí pizzu!

3
Hotovou frittatu posypte nastrouhaným parmazánem, rozdělte na porce a podávejte.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková Frittata

Hrášková Frittata

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Frittata

Frittata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené FOOD
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Brambory Fazole ve slaném nálevu Olivový olej Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Pečená sekaná v zelenině

Pečená sekaná v zelenině

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

91
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
61
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
36
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
24
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Bramborová buchta slaná
Bramborová buchta slaná
Bramborová frittata
Bramborová frittata
Bramborová frittata s chřestem
Bramborová frittata s chřestem
Bramborová hnízda
Bramborová hnízda
Bramborová jelítka Goja
Bramborová jelítka Goja
Bramborová kaše
Bramborová kaše
  • Recepty.cz
  • Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact