• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory
    • smetana ke šlehání
    • jarní cibulka
    • sýr
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě či ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

1
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory nezměknou. Mezitím nakrájíme jarní cibulku (může být i normální, nebo pórek kvůli barvě) i s natí, na troše oleje z tuňákové konzervy ji dorůžova osmažíme, přidáme okapaného tuňáka a prohřejeme. Dochutíme pepřem a bazalkou (nešetříme).
2
Pečené smetanové brambory naaranžujeme na talíř a navrch dáme teplého tuňáka. Porci zasypeme sýrem. Doporučuji zapíjet bílým vychlazeným střikem nebo světlým pivem. Je to výtečná letní večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákovou majdou

Těstoviny s tuňákovou majdou

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Vencková | 21. 11. 2008 12:02

    Koupila jsem ho v Praze, v OC Chodov, a protože mi strašně chutnalo, tak jsem ho hned běžela koupit jako dárek pro kamarádky.. :-))

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:21

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:17

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Zora Manasová | 20. 11. 2008 10:31

    V Bratislave je Marks-Spencer, ale korenie som si tam nikde nevidela, ani v obchode vo Viedni. To ste ma teda dosť prekvapili!

  • Jana Vencková | 19. 11. 2008 16:04

    Dělala jsem o víkendu a moc mile mě to překvapilo.Určitě budu dělat znovu, je to bezva rychlovka. Ochutila jsem brambroy výborným kořením z Marks-Spencer(citrom, rozmarýn, sůl) a byla to mňamka!

  • lucin | 26. 2. 2007 14:36

    Vyborne!!! Trochu jsem si to upravila, brambory jsem mela predem uvarene a oloupane a do smetany jsem vmychala strouhany syt, vajicko a spetku uvedeneho koreni. Toto jidlo nemelo chybu!! Muz i dcera si to chvalili, a chvalim i ja za snadnou pripravu a vynikajici chut!!! Moc dekujem!

  • lydka | 13. 9. 2006 12:37

    vyborne!! velmi dobre tiez posypane listkami rukoly, kto ma rad :)

  • Barbora Polakova | 28. 7. 2006 20:55

    Velmi dobre, robila som presne podla receptu takze smotana mala zlato tmavou farbu a bolo to vynikajuce!

  • sasanka | 18. 7. 2006 13:24

    DĚLALA JSEM TENTO RECEPT MUŽI K VEČEŘI A VELMI NÁS POTĚŠIL. JE TO RYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ!!! JEN JEŠTĚ MOC NEOVLÁDÁM NÁŠ NOVÝ SPORÁK A SMETANA TMAVĚ ZLATOU BARVU PROSTĚ NEDOSTALA :o( ALE JINAK VELMI CHUTNÉ A MÁM NAŘÍZENO TENHLE RECEPT VAŘIT VELMI ČASTO :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Jarní cibulka Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v kořenové zelenině

Kuře v kořenové zelenině

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Makovec V.

Makovec V.

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Maminčiny kuřecí závitky

Maminčiny kuřecí závitky

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Bramborový salát s okurkou a koprem

Bramborový salát s okurkou a koprem

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

229
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
69
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
66
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
53
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
44
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Petr Dopita (†77) odešel do muzikálového nebe: Zemřela hvězda Draculy, Ježíše i Johanky!

Petr Dopita (†77) odešel do muzikálového nebe: Zemřela hvězda Draculy, Ježíše i Johanky!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact