• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborník
Napište svůj komentář k receptu

Bramborník

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg brambory
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      lžička drcený kmín
    • 500
      ml mléko
    • česnek
    • 1
      ks uzeniny

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme všechny ingredience a zamícháme. Vylejeme na plech vymazaný olejem a pečeme asi 45 minut na 200 °C.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 4. 3. 2008 18:29

    Múku netreba dávať, potom je to velmi tuhé.Ja to robím dosť často, k tomu napr. fazuľovú polievku a obed je hotový. Toho mlieka stačí menej alebo nedávam vôbec, pridám trocha cibule , majorán a mleté čierne korenie. Pečiem pomaly asi hodinu.U nás je to veľmi obľúbené jedlo takisto ako zemiakové placky.

  • Zira | 4. 3. 2008 12:12

    nebylo to moc dobré, uvnitř to bylo blemcavé, asi to chce péci v hodně tenké vrstvě

  • Tereza Samiecova | 30. 11. 2007 11:53

    Už se dopéká v troubě, udělala jsem něco na italský způsob-šunku, olivy,kukuřici, listový špenát, trochu smetany, a samozřejmě kořeníčko, zakápnuto olivovým olejemMňam a za jedna

  • Alena H. | 31. 1. 2007 08:51

    Včera jsem udělala k večeři - bylo to výborné. Jako přílohu jsem dala marinované zelí.

  • Věra Novotná | 30. 1. 2007 16:44

    Vyzkouším s přidáním kyselého zelí. Určitě bude výborné. Už teď se mi sbíhají sliny.

  • MartinV | 30. 1. 2007 16:24

    Dnes jsem měl něco podobného, pouze místo salámu a mléka nastala likvidace zeleninových zbytků, vařených i syrových, včetně trošky na kostky nakrájeného uzeného sýra. Nezbylo nic ...Peču to na teflonové pánvi pod pokličkou, nechce se mi roztápět troubu, a přikryté to nevysychá.

  • helena pelichova | 30. 1. 2007 15:27

    je to dietní a přitom to může být velmi dobré,vyzkouším

  • Jarka | 29. 1. 2007 14:28

    Dobrý tip, kmín příště zkusím nahradit zelenými bylinkami.

  • Anonym | 25. 1. 2007 23:55

    Dělám něco podobného, ale mlékem jen zakápnu. Je dobré přidat kromě uzeniny (v mém případě šunka nebo debrecínka, moravské uzené atd., gothaj já nepapám)i šťavnatou zeleninu nakrájenou na kousky, chuť je potom ještě lepší. Kmín nepřeháním, spíš bych řekla, že si každý okoření podle vlastní chuti.

  • Ivana Přikrylová | 24. 1. 2007 18:50

    Takže pečený bramborák. Určitě to bude mňam a navíc to nebude nacucané olejem

  • inka machackova | 24. 1. 2007 11:41

    Mouka se nedává.

  • Anonym | 24. 1. 2007 10:41

    A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Drcený kmín Mléko Sůl Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Mňam kuskus rychlovka

Mňam kuskus rychlovka

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Špenátovka

Špenátovka

Melounový salát

Melounový salát

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Červené špagety

Červené špagety

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

18
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
17
Rychlý borůvkový koláč
Rychlý borůvkový koláč
17
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
16
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
15
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 15. 8. 2025: Kdo si vydělá peníze navíc a kdo by měl myslet víc na druhé?

Denní horoskop na pátek 15. 8. 2025: Kdo si vydělá peníze navíc a kdo by měl myslet víc na druhé?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Bramborník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact