• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborizza
Napište svůj komentář k receptu

Bramborizza

autor: bohumilka1
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • 100
      g salám
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g sýr
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • provensálské koření
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks paprika

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory nastrouhejte na struhadle, vymačkejte z nich přebytečnou vodu a dejte do mísy. Přidejte k nim jedno celé vejce, hladkou mouku, osolte a dobře propracujte těsto. Na pánvi rozpalte olej, bramborové těsto rozprostřete po dně pánve a usmažte ho dozlatova.
2
Placku obraťte na druhou stranu a naskládejte na ni kolečka salámu, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájenou cibuli, papriku, zalijte jedním rozmíchaným vejcem, přikryjte poklicí a nechte ještě chvíli smažit. Až bude bramborová placka zespodu upečená posypte povrch strouhaným sýrem a dochuťte provensálským kořením. Ješte na chvíli přikryjte poklicí a nechte sýr zapéct. Tuto placku můžete zdobit podle své chuti i jinými surovinami, které máte doma.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepibubu | 25. 11. 2010 11:18

    tak to vypadá, že jsem našla dnešní večeři. :-)

  • František Brusák | 22. 9. 2009 18:49

    Paní Bohumilo na to nemusíte být 15 let v cizině já jsem do pěti let bydlel u babičky v Šumperku která mluvila východňársky a Maďarsky protože děda byl z Plešivce na Maďarských hranicích a i když jsem Čech tak s češtinou bojuji dodnes.Nějaký rejpalové mě nevyvedou z míry.Recept je skvělý tak pokračujte i s chybami.

  • Amy - | 21. 9. 2009 19:21

    asi už to někdo opravil, je to už pár dní, to víte, chce to klid...

  • Marta Hajkova | 21. 9. 2009 14:24

    jezis lidi co to do vas vjelo? kde jsou ty hrubky a preklepy?

  • BOHUMILA KRUZIKOVA | 17. 9. 2009 11:43

    mate pravdu jsem 15 let v cizine

  • Zdena z JM | 16. 9. 2009 12:48

    Paní Kruzikova si zřejmě nepřečetla pravidla pro vkládání nových receptů a omluvou pro ty hrubky a překlepy by mohlo být snad jen to, kdyby nebyla Češka. Jinak děs a hrůza.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Paprika Provensálské koření Rajče Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pomerančový sorbet

Pomerančový sorbet

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

32
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
29
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Hanychová a Feuereislová u soudu se Soukupem: Luxus za desítky tisíc!

Hanychová a Feuereislová u soudu se Soukupem: Luxus za desítky tisíc!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

  • Recepty.cz
  • Bramborizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact