• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramboráky z chleba
Napište svůj komentář k receptu

Bramboráky z chleba

autor: idenka
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramboráky z chleba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,25
      ks chleba
    • 0,25
      kg měkký salám
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka
    • česnek
    • cibule středně velká
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • majoránka
    • voda
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Tvrdší chleba si nakrájíme na plátky a namočíme ho do vody. Po pár minutách nacucaný chleba rozmačkáme do mísy (zbylou vodu si ponecháme, bude zapotřebí k "dořešení" konzistence těsta).
2
Přidáme najemno pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájený měkký salám, utřený česnek, vejce a ostatní ingredience. Přisypeme hladkou mouku a utvoříme si "bramborákové" těsto. Pokud je těsto hutné, zředíme jej zbylou vodou z namočeného chleba.
3
Pak už jen na rozpáleném oleji (tuku) smažíme po obou stranách.
4
Bramboráky jsou velmi syté a chutné. Zatím každý, kdo je ochutnal, nepoznal, že v nich není špetka brambory a nevěřili, že jsou z chleba. :) Tak ... dobrou chuť přeji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Cuketové křupavé bramboráky

Cuketové křupavé bramboráky

Bramboráky

Bramboráky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladislav | 24. 10. 2015 10:45

    místo do vody namoím do mléka - namočím asi na 1 hodinu do mléka. Potom směs tyčovým mixerem zcela rozmixuji, aby vznikla hustá hrubá kaše,a do toho potom vše dám,nic nevymačkávám.Maximálně ředím mlékem. ;-)

  • maras | 27. 2. 2014 16:54

    Ještě jsou vynikající bramboráky z ponožek.Bramborák z chleba vynikajíci na posrání

  • míla | 27. 2. 2014 13:37

    no to je hnus!!!!!!! :-D :'( O:-)

  • recepty73
    recepty73 | 24. 2. 2014 17:42

    ...doporučuji namočit místo do vody do vývaru, nedělat moc řídké těsto, jinak se budou při smažení rozpadat... rychlé, levné a jedlé...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Bramboráky
Chuťovky Slané Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Drcený kmín Hladká mouka Majoránka Měkký salám Olej Pepř mletý Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maso tří barev

Maso tří barev

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Grahamové rohlíky

Grahamové rohlíky

Domácí kulajda

Domácí kulajda

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

133
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
107
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
83
Jednoduchá kávová roláda
Jednoduchá kávová roláda
49
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
48
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Bramboráky se slaninou
Bramboráky se slaninou
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky sváteční
Bramboráky sváteční
Bramboráky z kyselého zelí
Bramboráky z kyselého zelí
Bramborky  "dobrota"
Bramborky "dobrota"
Bramborová (úková) omáčka
Bramborová (úková) omáčka
  • Recepty.cz
  • Bramboráky z chleba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact