• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborák s nivou - harula
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák s nivou - harula

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák s nivou - harula
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg brambory
    • 100
      g hladká mouka
    • 7
      stroužek česnek
    • 300
      g sýr niva
    • sádlo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

1
Očistěné syrové brambory nastrouháme na hrubo a smícháme s moukou a prolisovaným česnekem (můžeme trochu osolit, ale ne moc - niva je slaná). Plech (36x26 cm) dobře vymažeme nerozpuštěným sádlem, lžící klademe z těsta kopečky a rozetřeme je. Vrch posypeme nastrouhanou nivou a při teplotě 180 °C pečeme odkryté do růžova (asi 30 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s nivou a šunkou

Bramborák s nivou a šunkou

Bramborák se smetanou

Bramborák se smetanou

Bramborák z kapřího masa

Bramborák z kapřího masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Magda | 22. 2. 2006 10:30

    Souhlasím. Nic extra. Takové bez chuti, kupodivu ani ta niva tomu nedodala ten správný říz.

  • Lidka Kábrtová | 21. 2. 2006 19:50

    Vyzkoušela jsem, dala vše podle receptu, ale výsledek nic moc. Snědlo se to, ale rodina již opakování nechce - prostě brambůrka s jablky je lepší...

  • Margita | 21. 2. 2006 13:34

    Včera som urobila. Nič moc cez to, že som pridala trošku vegety, kmín, majoránku, pepř a aj trošku soli, pretože som stále nemohla dať tomu tú správnu chuť. Urobila som chybu, že som plech poliala olejom namiesto masti, ktorá mi práve došla. Takže trošku bol problém s naberaním. Tiež som mala po ruke menej nivy, ale myslím, že to nemohlo ovplyvniť až tak veľmi chuť samotnej harule. Stále to nebolo to, čo som očakávala. A ešte si neviem predstaviť chuť bez ingrediencií. Je mi to ľúto, ale ostávam pri klasickej haruli.

  • Anonym | 14. 11. 2005 08:37

    Chutnalo ale možná by se tam nemusela dávat ani mouka. Doma dělám na pánvi bramboráky-nahrubo nastrouhat brambory, přidat sůl a drcený kmín. Nepřidává se vajíčko ani mouka-jen dýl trvá než se to na pánvi speče a drží pohromadě. Jinak bramboráčky dobré.

  • Ivana Samcová | 12. 11. 2005 09:27

    Je to opravdu výborný. Moc nám to chutnalo, přidala jsem ještě trochu vegety do nivy. Zůstaly nám 2 kousky na druhý den - rozležený to bylo ještě lepší. Určitě budu dělat častěji.

  • 0linka | 12. 11. 2005 08:31

    Vajce nevypadlo, fakt tam nemá byť.

  • eviku | 11. 11. 2005 18:28

    Vypadá to velmi slibně, vyzkouším. Mám jen dotaz pro jistotu: nevypadlo náhodou z igrediencí vejce? Dík za odpověď.

  • Věra | 11. 11. 2005 08:58

    Jano z VM určitě vyzkoušejte, je to vůně po celém baráku, hrozná rychlovka a je to moc dobrý

  • Jana z VM | 31. 10. 2005 10:52

    Koncem týdne vyzkoužíme, toto bude dobrota - bramborák s nivou, to bude něco !! Dám vědět, jaký byl doma ohlas.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hladká mouka Sádlo Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

143
Máslové řízky
Máslové řízky
133
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
82
Dýňová tortila
Dýňová tortila
47
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
33
Kadeřávkový salát s cizrnou a avokádem
Kadeřávkový salát s…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Bramborák s nivou - harula
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact