• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborák pizza
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kg brambory 2-3
    • vejce
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • hladká mouka
    • šunka
    • paprika
    • rajče
    • sýr strouhaný nebo plátkový

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si těstíčko jako na bramboráky. Tímto těstem vyplníme plech na pečení, tak aby měl bramborák asi 2 cm tloušťku (plech nejdříve vymažeme troškou oleje). Poté poklademe šunkou, paprikou a rajčetem. Takto připravené dáme zapéct do trouby. Asi pět minut před koncem poklademe sýrem a necháme dopéct, než se sýr krásně roztaví. Delikátní oběd i večeře. Báječně chutná i za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s feferonkami

Bramborák s feferonkami

Rohlíková variace na bramborák

Rohlíková variace na bramborák

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ssandy | 30. 1. 2013 16:57

    Je to mňamka, přitom jednoduché a rychlé. Trochu jsem to vylepšila, do těsta na bramborák jsem dala nastrouhaný eidam, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, těsto jsem potom pokladla plátkovou slaninou, kolečky rajčat a kousky papriky. Pár minut před koncem pečení jsem to celé posypala nastrouhanou nivou a bylo to moc+moc mňam.

  • Nikol | 10. 10. 2012 10:35

    Pravda,pravda!! :'( :-)

  • Besinka35 | 18. 1. 2012 21:04

    :-)

  • Peter84 | 25. 12. 2011 13:33

    ja osobně používam uzený E.ten má nejakou chuť,jinak je to těžký se syrama aby člověk ušetril :-D

  • Fanfan | 18. 11. 2010 08:46

    Opravdu chutné, doporučuji. :-)

  • tadeáš | 27. 10. 2010 17:05

    vadí že nemám šunku??? :-(

  • Daniella O. | 22. 2. 2010 19:41

    take to smazim na teflonove panvicce, kterou pouze nastrikam sprejem ma smazeni (bez tuku) a povrch pokladu rajcetem , sunkou, uzenym syrem atd. zalezi na tom , co komu chutna, ale je to vyborne a zadny tuk.

  • Michaela Linhartová | 17. 2. 2010 10:31

    Tento recept je výborný. Dávám 1*. Není to na vrstvě oleji. Naučila jsem se dělat i tak klasické bramboráky na kapce oleji. Na teflonové pánvi. Dám trošku oleje a když otáčím tak už to smažím bez oleje.

  • Anonym | 24. 7. 2008 15:56

    tomuto receptu davam za 1 je to moc dobreee.bramboraky miluje cela naše rodina a todle je dost dobry napad...přidala jsem anglickou a hermelin mnam mnam

  • ZDENKA PASTRNKOVÁ | 19. 7. 2008 22:45

    Včera jsem u kamarádky vyskoušela poprvé tuhle "pizzu",byla výborná.Samozdřejmě,že hned dneska jsem jí udělala na oběd,akorát místo brambor,jsem dala cukínu,dál jsem přidala syrovou cibuli,česnekový bok a spoustu sýru(eidam,nivu,hermelín).Všem to moooc chutnalo.Díky za skvělý recept.

  • ZDENKA PASTRNKOVÁ | 19. 7. 2008 13:27

    Včera jsem to zkusila poprvé u kamarádky,větší dobrotku jsem ještě nejedla.Samozdřejmě jsem si to hned musela udělat dneska na oběd,ale z menší úpravou,místo brambor,cukína,místo šunky česnekový bok,samozdřejmě zeleninku(i cibulku),a spoustu sýra,eidam,nivu,hermelín.A je to opravdu výborné,mňamínko.Kdo miluje sýry jako já,doporučuju.

  • burin | 6. 2. 2008 14:34

    nic moc je to skoda brambor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mirek Mlynar | 4. 12. 2007 14:02

    Je to super.Šmakovalo celé rodině.

  • Radim | 2. 12. 2007 13:54

    Je to velmi povedený recept. Akorát jsem tedy do Bramborákového těsta použil Pizza koření. A bylo to od Pizzy k nerozeznání.

  • pavlinka | 17. 10. 2007 11:30

    Dobrý den,tento recept se nemusí delat jako jeden velý bramborák ale i jako malé placičky,asi 15cm v průměru.Udělám normální těsto na brmaboráky (brambory strouham na hrubem struhadle) ale syr micham primo do testa (nastrouhany emental,ten mam nejraci) a pak zickou davam na vymazany plech takove kopecky ktere pak rozplacnu do placicky.Davam to pect do trouby (predehrate) a po nejake dobe otocim,je to mnamka,vetsinou nevydrzi ani do vecera ,obcas do nich jeste krajim parek nebo nejake masenko.pritel je ma nejradeji

  • Kajoshek | 20. 9. 2007 13:39

    Delala jsem tento pizzobramborak zrovinka dnes a vsem velmi chutnal, pekla jsem jej na 200°C asi 35 minut, doporucuju

  • Jitka Malinová | 10. 9. 2007 14:08

    Zkuste nahradit brambory cuketou, výborné.

  • Jiřina | 10. 9. 2007 12:35

    Tento recept jsem dělala minulý týden a nemělo to nejmenší chybu.Doporučila jsem všem příbuzným.

  • Anonym | 2. 11. 2006 22:35

    Tohle jídlo jsem jedla u babičky a bylo to super, sice k pizze to má daleko, ale jinak moc dobré, prostě vylepšené bramboráky;)

  • Gábina | 25. 5. 2006 07:43

    Oloupat syrové bramborya nastrouhat je, pak posolit, přidat vejce, česnek, koření (pepř,majoránku) a hladkou mouku. Konzistence by měla být hustší lité těsto asi jako na lívance

  • Pavla | 24. 5. 2006 19:23

    jak se dělá těsto na bramborák

  • Gabriela Houšková | 9. 5. 2006 11:31

    Pekla jsem v sobotu nejdřív hodně prudce - asi 20 minut při 200, pak jsem snížila na 150 a pekla dalších asi 20 minut, až byly zlaté okraje. Bramborák už jsme dlouho neměli, tak jsme se na to vrhli. Všem chutnalo

  • Olda Urban | 23. 4. 2006 11:01

    Dobrý den,paní Kastanovská chtěl bych se zeptat jak dlouho pečete ty bramboráčky a při kolik a stupních je mi 14 a chtěl bych to zkusit uvidime jak to dopadne:))

  • Dok Dok | 5. 3. 2006 00:55

    Pizzu jsem udělala, vůbec nás nezaujala, spíš naopak. :((

  • michaela kastanovska | 22. 2. 2006 16:09

    vyzkouseli jsme tento recept s manzelem: prave jsme dojedli a musim rict, ze to nema chybu!!!Navic je to mnohem dietnejsi nez bramboraky smazene na panvi.Priste zkusim do testa primichat nakrajenou cibulku a mlete maso.

  • Dagmar Matusu | 31. 1. 2006 19:41

    Recept zní zajímavě... Ale ptala jsem se kamaráda - kuchaře, jak by to pekl a on mi řekl, že na střední plamen (spíš k většímu) a péct 35 minut a pak zkontrolovat... Ještě jsem to nezkoušela, ale věřím mu

  • kamva | 18. 12. 2005 10:38

    Nepřipéká se to na ten plech, když není rozehřátý ten olej nebo používáte teflonový plech?

  • Barien | 16. 11. 2005 17:50

    Právě děláme, napíšu, jak jsme dopadli...

  • Alice | 31. 8. 2005 14:27

    Jen orientačně - při kolika stupních a jak asi dlouho pečete ? Díky !

  • Petra Pokorná | 26. 8. 2005 10:13

    už jsem to vyzkoušela, je to moc dobré a docela jednoduché

  • alizze alizze | 15. 8. 2005 15:54

    zajimavé v co nejkratší době to zkusím pak dám vědět jak to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hladká mouka Majoránka Paprika Pepř mletý Rajče Sůl Šunka Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rohlíčky s ořechovou náplní

Rohlíčky s ořechovou náplní

Smetanová cibulačka

Smetanová cibulačka

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Šneci nejen s tvarohem

Šneci nejen s tvarohem

Jahodovo-smetanové řezy

Jahodovo-smetanové řezy

(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly

(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

19
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
17
Americké "Sloppy Joes"
Americké "Sloppy Joes"
16
Vánoční vánočka
Vánoční vánočka
14
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
14
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které souvisejí s jídlem?
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které…
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
AHA.cz Vzteklá reakce Dáši Havlové na Obermannovou: JSI ŘEHTAJÍCÍ KOBYLA!

Vzteklá reakce Dáši Havlové na Obermannovou: JSI ŘEHTAJÍCÍ KOBYLA!

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Ženy.cz Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Blesk.cz Vyžene William bratra po nástupu na trůn? Harryho razantní reakce!

Vyžene William bratra po nástupu na trůn? Harryho razantní reakce!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

  • Recepty.cz
  • Bramborák pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact