• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborák pizza
Napište svůj komentář k receptu

Bramborák pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborák pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kg brambory 2-3
    • vejce
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • hladká mouka
    • šunka
    • paprika
    • rajče
    • sýr strouhaný nebo plátkový

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si těstíčko jako na bramboráky. Tímto těstem vyplníme plech na pečení, tak aby měl bramborák asi 2 cm tloušťku (plech nejdříve vymažeme troškou oleje). Poté poklademe šunkou, paprikou a rajčetem. Takto připravené dáme zapéct do trouby. Asi pět minut před koncem poklademe sýrem a necháme dopéct, než se sýr krásně roztaví. Delikátní oběd i večeře. Báječně chutná i za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s feferonkami

Bramborák s feferonkami

Rohlíková variace na bramborák

Rohlíková variace na bramborák

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ssandy | 30. 1. 2013 16:57

    Je to mňamka, přitom jednoduché a rychlé. Trochu jsem to vylepšila, do těsta na bramborák jsem dala nastrouhaný eidam, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, těsto jsem potom pokladla plátkovou slaninou, kolečky rajčat a kousky papriky. Pár minut před koncem pečení jsem to celé posypala nastrouhanou nivou a bylo to moc+moc mňam.

  • Nikol | 10. 10. 2012 10:35

    Pravda,pravda!! :'( :-)

  • Besinka35 | 18. 1. 2012 21:04

    :-)

  • Peter84 | 25. 12. 2011 13:33

    ja osobně používam uzený E.ten má nejakou chuť,jinak je to těžký se syrama aby člověk ušetril :-D

  • Fanfan | 18. 11. 2010 08:46

    Opravdu chutné, doporučuji. :-)

  • tadeáš | 27. 10. 2010 17:05

    vadí že nemám šunku??? :-(

  • Daniella O. | 22. 2. 2010 19:41

    take to smazim na teflonove panvicce, kterou pouze nastrikam sprejem ma smazeni (bez tuku) a povrch pokladu rajcetem , sunkou, uzenym syrem atd. zalezi na tom , co komu chutna, ale je to vyborne a zadny tuk.

  • Michaela Linhartová | 17. 2. 2010 10:31

    Tento recept je výborný. Dávám 1*. Není to na vrstvě oleji. Naučila jsem se dělat i tak klasické bramboráky na kapce oleji. Na teflonové pánvi. Dám trošku oleje a když otáčím tak už to smažím bez oleje.

  • Anonym | 24. 7. 2008 15:56

    tomuto receptu davam za 1 je to moc dobreee.bramboraky miluje cela naše rodina a todle je dost dobry napad...přidala jsem anglickou a hermelin mnam mnam

  • ZDENKA PASTRNKOVÁ | 19. 7. 2008 22:45

    Včera jsem u kamarádky vyskoušela poprvé tuhle "pizzu",byla výborná.Samozdřejmě,že hned dneska jsem jí udělala na oběd,akorát místo brambor,jsem dala cukínu,dál jsem přidala syrovou cibuli,česnekový bok a spoustu sýru(eidam,nivu,hermelín).Všem to moooc chutnalo.Díky za skvělý recept.

  • ZDENKA PASTRNKOVÁ | 19. 7. 2008 13:27

    Včera jsem to zkusila poprvé u kamarádky,větší dobrotku jsem ještě nejedla.Samozdřejmě jsem si to hned musela udělat dneska na oběd,ale z menší úpravou,místo brambor,cukína,místo šunky česnekový bok,samozdřejmě zeleninku(i cibulku),a spoustu sýra,eidam,nivu,hermelín.A je to opravdu výborné,mňamínko.Kdo miluje sýry jako já,doporučuju.

  • burin | 6. 2. 2008 14:34

    nic moc je to skoda brambor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mirek Mlynar | 4. 12. 2007 14:02

    Je to super.Šmakovalo celé rodině.

  • Radim | 2. 12. 2007 13:54

    Je to velmi povedený recept. Akorát jsem tedy do Bramborákového těsta použil Pizza koření. A bylo to od Pizzy k nerozeznání.

  • pavlinka | 17. 10. 2007 11:30

    Dobrý den,tento recept se nemusí delat jako jeden velý bramborák ale i jako malé placičky,asi 15cm v průměru.Udělám normální těsto na brmaboráky (brambory strouham na hrubem struhadle) ale syr micham primo do testa (nastrouhany emental,ten mam nejraci) a pak zickou davam na vymazany plech takove kopecky ktere pak rozplacnu do placicky.Davam to pect do trouby (predehrate) a po nejake dobe otocim,je to mnamka,vetsinou nevydrzi ani do vecera ,obcas do nich jeste krajim parek nebo nejake masenko.pritel je ma nejradeji

  • Kajoshek | 20. 9. 2007 13:39

    Delala jsem tento pizzobramborak zrovinka dnes a vsem velmi chutnal, pekla jsem jej na 200°C asi 35 minut, doporucuju

  • Jitka Malinová | 10. 9. 2007 14:08

    Zkuste nahradit brambory cuketou, výborné.

  • Jiřina | 10. 9. 2007 12:35

    Tento recept jsem dělala minulý týden a nemělo to nejmenší chybu.Doporučila jsem všem příbuzným.

  • Anonym | 2. 11. 2006 22:35

    Tohle jídlo jsem jedla u babičky a bylo to super, sice k pizze to má daleko, ale jinak moc dobré, prostě vylepšené bramboráky;)

  • Gábina | 25. 5. 2006 07:43

    Oloupat syrové bramborya nastrouhat je, pak posolit, přidat vejce, česnek, koření (pepř,majoránku) a hladkou mouku. Konzistence by měla být hustší lité těsto asi jako na lívance

  • Pavla | 24. 5. 2006 19:23

    jak se dělá těsto na bramborák

  • Gabriela Houšková | 9. 5. 2006 11:31

    Pekla jsem v sobotu nejdřív hodně prudce - asi 20 minut při 200, pak jsem snížila na 150 a pekla dalších asi 20 minut, až byly zlaté okraje. Bramborák už jsme dlouho neměli, tak jsme se na to vrhli. Všem chutnalo

  • Olda Urban | 23. 4. 2006 11:01

    Dobrý den,paní Kastanovská chtěl bych se zeptat jak dlouho pečete ty bramboráčky a při kolik a stupních je mi 14 a chtěl bych to zkusit uvidime jak to dopadne:))

  • Dok Dok | 5. 3. 2006 00:55

    Pizzu jsem udělala, vůbec nás nezaujala, spíš naopak. :((

  • michaela kastanovska | 22. 2. 2006 16:09

    vyzkouseli jsme tento recept s manzelem: prave jsme dojedli a musim rict, ze to nema chybu!!!Navic je to mnohem dietnejsi nez bramboraky smazene na panvi.Priste zkusim do testa primichat nakrajenou cibulku a mlete maso.

  • Dagmar Matusu | 31. 1. 2006 19:41

    Recept zní zajímavě... Ale ptala jsem se kamaráda - kuchaře, jak by to pekl a on mi řekl, že na střední plamen (spíš k většímu) a péct 35 minut a pak zkontrolovat... Ještě jsem to nezkoušela, ale věřím mu

  • kamva | 18. 12. 2005 10:38

    Nepřipéká se to na ten plech, když není rozehřátý ten olej nebo používáte teflonový plech?

  • Barien | 16. 11. 2005 17:50

    Právě děláme, napíšu, jak jsme dopadli...

  • Alice | 31. 8. 2005 14:27

    Jen orientačně - při kolika stupních a jak asi dlouho pečete ? Díky !

  • Petra Pokorná | 26. 8. 2005 10:13

    už jsem to vyzkoušela, je to moc dobré a docela jednoduché

  • alizze alizze | 15. 8. 2005 15:54

    zajimavé v co nejkratší době to zkusím pak dám vědět jak to chutnalo

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hladká mouka Majoránka Paprika Pepř mletý Rajče Sůl Šunka Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Rohlíčky pro bezdomovce

Rohlíčky pro bezdomovce

Babiččina postelová rýže

Babiččina postelová rýže

Bábovková roláda a la tvarohový mazanec

Bábovková roláda a la tvarohový…

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Bramboráky pro děti

Bramboráky pro děti

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

46
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
24
Cibulová polévka podle Marušky
Cibulová polévka podle…
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
17
Náplně do buchet
Náplně do buchet

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

  • Recepty.cz
  • Bramborák pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact