Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Špekové knedlíky pro silné muže
Hodslavská řezanka
Dresing na hlávkový salát
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Česneková krkovička na houbách
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…