Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Ovocné koláče
Škvarkové placičky
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Americké Brownies (vynikající)
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Angreštové / rybízové knedlíky
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Malinové kuličky z ovesných vloček
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka