Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Pangasius zapečený se sýrem
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Bramborovo-hrášková kaše
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Losos v sezamové krustě
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Babiččina ořechová bábovka
Jednoduché špenátové špecle
Pečené citronové kuře s jablky a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát