Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Hamburger úžasné chuti
Vajíčka v mikrovlnce
Lívance s tvarglemi
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Bramborovo cuketová polévka -…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem