Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kuřecí játra na olivách a víně
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Zapékaná zelenina se sýrem
Jablíčka v županu II.
Sójové kostky na kari
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Bramboráky se zelnou směsí
Čokoládové cookies
Pomazánka z červené řepy I.
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Vánoční perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem