Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Placičky z ricotty s cuketou a…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Ořechová roláda s rumem
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Zapečené müsli II.
Chřest s bešamelovou omáčkou
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč