Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Brokolice s uzeným tofu
Bramborové pyré s brokolicí
Výborná pizza
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Bramborový bochánek (mazanec)
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Banánové vafle s javorovým sirupem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Vánoční perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem