Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Zeleninový salát s lososem
Celozrnné sušenky
Mexické placky tortillas z mouky
Chutní šnečci
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Vepřový králík pečený na bylinkách
Limoncello
Dip z červené řepy
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Vánoční perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč