Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pařížské rohlíčky II.
Listové rychlé sladké tajemství
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Jablečné řezy piškotové
Kuřecí kapsa First class
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Můj dýňový kompot s ananasem
Zabaione - Italský desert
Vláčný makovník / makovec
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem