Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Bábovka z vaječného likéru
Jablečný závin s piškotem
Bramborové šišky s mákem
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Pařížské rohlíčky IV.
Čočka na kyselo - salát
Zapečený lilek s tuňákem
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem