Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jogurtová bublanina II.
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Posvícenské koláčky
Zapečené těstoviny s pudinkem
Bramborový guláš III.
Široké nudle se slaninou a zelím
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Meruňkový perník
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasický recept na polevu na perníčky
Vaječný koňak
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem