Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Lehký tvarohový koláč
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Linecké třené cukroví I.
Drobenka na ovocný koláč
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Osvěžující rybízové želé
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Kouzelný vaječný koňak
Kokosové sušenky
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky