Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Bůček pro správné chlapy
Staročeský guláš
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Ledové latte s Baileys
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Dušená mrkev v mletém mase
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví