Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Marokánky ze smetany
Kávovo-šlehačková bábovka
Koláč s hroznovým vínem
Zapečené brambory se zelím
Klasický houskový knedlík
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Pařížské rohlíčky IV.
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Carpaccio z rajčat
Pita chléb s pestem z červené řepy
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Šlehačkové cukroví