Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Sněhové pusinky na váhu
Bezinková šťáva II.
Český chleba v cizině
Medové perníčky hned k jídlu
Blesková roláda s pudinkem
Kokosky ze Salka
Adžika masovo-zeleninová směs
Kuře (nejen) na zelí
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Pita chléb s pestem z červené řepy
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Šlehačkové cukroví