Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kovářské kotlety
Rybí salát z králíka
Losos v alobalu
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Omáčka z vepřových jater
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Melounový nanuk
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč