Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pařížský dort - Harlekýn
Grilovaný banán
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Vajíčková pomazánka VI.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Suši s rybou a zeleninou
Květák s mletým masem po boloňsku
Broskvové (meruňkové) muffiny
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč