Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Staročeská svíčková bez masa
Vepřové nudličky na žampionech
Tvarůžková pomazánka extra
Mandlové hrudky - nepečené
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
100% rajská šťáva - sterilovaná
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Rybí pomazánka bez kostí
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč