Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Lahůdkový guláš s fazolkami
Košíčky s ořechovou náplní
Co se zbylou rýží?
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pochoutkový dip k zelenině
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Základní těsto na koblihy
Krémové houbové rizoto
Rybí pomazánka bez kostí
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč