Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Sýrová pórková polévka
Kynuté těsto - základní recept
Listový závin se špenátem a…
Celerová polévka II.
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Pařížské rohlíčky IV.
Výborný kuřecí salát II.
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Šopský salát
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami