Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Dvoubarevné jablkové řezy
Sýrová roláda II.
Bábovka triviální olejová
Tvarohový švestkový koláč
Přesňáky s mákem
Quiche s cibulí a olivami
Ovesná kaše s banánem
Malinový nepečený dort
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Šopský salát
Tabouleh
Vanilkový cheesecake