Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Míchaná vejce s avokádem
Kretské tzatziky
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Zeleninová frittata
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí