Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Krůtí stehna se zeleninou
Domácí široké nudle
Rumové řezy
Karamelové hrušky
Kuře na nových bramborách
Broskvové řezy
Jehněčí pečeně
Bramborovo-mrkvová kaše
Chlebová polévka
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Nepečený ovocný dort
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem