Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Krůtí stehno trochu na divoko
Žampionový salát pro mlsné
Pštrosí maso s rozmarýnem
Ragú z divočáka na švestkách
Ovocný koláč se žmolenkou
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Meruňkový perník
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Cuketovomrkvové placky
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem