Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Kastrůlkové ražniči
Celerový salát s ananasem
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Jednoduché pivní staročeské řízky
Čokoládové muffiny s banánem
Buřty na pivě
Okurkovo-špenátové smoothie
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem