Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Hrníčková buchta pro nezkušené
Bramborové šišky na slano
Anglické zázvorové sušenky
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Kuřecí piccata
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou