Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Masarykovo cukroví
Brokolicová nádivka
Jablečná roláda s tvarohem
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Medová kuřecí stehýnka
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Gulášová polévka
Lečo s fazolemi a klobásou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger