Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Cmunda na pekáči
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Blesková rýže kari podle Lidušky
Špagety z pánve
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Nepečené kokosové kostky
Fazole (nejen) se slaninou
Margot řezy Danča
Těstovinový salát z grilu
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger