Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Zapečená bramborová kaše
Plundrové těsto
Zeleninová pánev
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Francouzské toasty sladké
Závitky s cibulovou náplní
Hrách a kroupy
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Jihočeská kulajda od maminky
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Jahodové knedlíky raz dva
Bramborový salát s koprem a slaninou