Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Sekané znojemské biftečky
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Zapékané těstoviny s cuketou
Pohankové zeleninové placky
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Plec pečená (nejen) se zelím
Margot řezy Danča
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros