Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)
Výborná tvarohová pomazánka
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Kakaové řezy s krémem
Vánočka z domácí pekárny
Hřibová čalamáda tety Liduš
Pesto Rosso
Povidlové šátečky
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát