Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Marinované steaky
Babiččiny "Francky"
Koložvárské zelí
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Fitness špagety s hovězím masem
Karbanátky z brokolice
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v paprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake