Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Doudlebské vdolky
Hummus
Hamburger úžasné chuti
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Pařížský dort Eli
Perníkové muffiny (DUKAN)
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Adžika - zeleninová pasta
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake
Mexická tortilla se zelným salátem