Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Čokoládová pěna
Rybí pomazánka z tuňáka
Zapékané masíčko se sýry
Cizrna s kuřecím masem
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Narozeninový sváteční dort
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Brokolicové tagliatelle
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí