Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Valašská zelňačka s houbami
Vepřové kotlety v leču
Karbanátky z filé
Lesklá citronová poleva
Gulášová polévka z předního hovězího…
Masíčko v hermelínu-minutka
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Rigatoni s chřestem
Karbanátky z brokolice
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Masové špízy s bramborami
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Rychlý borůvkový koláč
Bramborový koláč se zeleninou
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem