Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Rybízový linecký koláč
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Rybízová buchta s čokoládou
Dýňový prívarok
Rychlovka čína
Ovarová polévka se zeleninou
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Broskvovo-meruňková marmeláda
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát