Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Křenová pomazánka z červené řepy
Maso na gril nebo do trouby v…
Zavařenina z višní a ořechů s…
Thajská čočka se zeleninou
Salát z čínského zelí s kysanou…
Dušená hovězí kližka
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Zapečené brambory s mletým masem…
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Sušenky s arašídovým krémem
Klasická zelňačka
Čokoládovo-karamelový koláč