Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Likér z máty peprné
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Povidlové kapsičky
Výborná tvarohová pomazánka
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bramborové placky (nejen) se zelím
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč