Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jablečný tvarohový dort
Slaný krokodýl z majonézového těsta
"Dospělácké" řezy
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Kompot z hroznového vína
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake