Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pařížské rohlíčky II.
Salát s rukolou a mozzarellou
Holandské řízky s nivou
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Panenka se šalotkou
Ananasové řezy "Piña Colada"
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Pěna s polevou z hořké čokolády
Rohlíčky a pletýnky
Bleskové kuře na paprice
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake