Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Vepřové závitky v římském hrnci
Meruňkový táč kynutý
Vepřovka z papiňáku
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Zapečené brambory s brokolicí a…
Nadýchaný piškotový dort
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake